Hamarosan megjelenik a Malek Andi Soulistic formáció legújabb albuma

Egy hét múlva jelenik meg a Malek Andi Soulistic formáció legújabb, tíz dalt tartalmazó albuma Álom címmel – hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Jáger András zeneszerző a műsorban elmondta: 10 saját szerzemény található az albumon, a legtöbb szám szövegét Malek Andrea írta, de található az anyagban 2-3 olyan dalszöveg is, amelyet Müller Péter Sziámi jegyez.

A zeneszerző úgy fogalmazott: legújabb albumukat, amelyen továbbra is a jazz, az R&B stílusokat keverik, „szívből felfelé ívelő dallamok jellemzik”. A 2016-ban létrejött formáció neve is a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal – tette hozzá.

A műsorban elhangzott, hogy Malek Andrea és zenésztársa, Jáger András idén is fellép a Zsidó Kulturális Fesztiválon, a Dohány utcai Zsinagógában. A Malek Andi Soulistic augusztus 28-i koncertjén ezúttal Szalóki Ágival, Balázs Fecóval és a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral egészül ki.

Műsorukban zsidó dalszerzők és előadók dalaiból válogatnak, ezen kívül saját szerzemények és magyar népdalok is elhangzanak, valamint a vendégekkel előadott duettek is felcsendülnek.

HÍRFOLYAM #2018

A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH), a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi.