Hommage á Ottolenghi –Mautner Zsófi vacsoraestje a Peppersben

09.07. szerda / Peppers Mediterranen Grill, 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

Peppers Mediterranen Grill Szeptember 7. szerda • 18:30

Hommage á Ottoleng

Mautner Zsófi vacsoraestje a Peppersben

A Zsidó Kulturális Fesztivál hete alatt ismerkedjen meg a zsidó konyha különleges fűszereivel! A sikeres zsidó gasztronómiai estnek a Marriott hotelek immár harmadik évben adnak otthont, csatlakozva a Zsidó Kulturális Fesztivál fantasztikus programsorozatához.

Idén is Mautner Zsófi, az ország egyik legnépszerűbb gasztrobloggere készíti és tálalja az ételeket az izraeli származású Yotam Ottolenghi által ihletett receptek alapján. Temérdek zöldség, pompás színek,egzotikus fűszerek – igazi keleti lakomára lehet számítani! A fogások között olyan különlegességek szerepelnek, mint például egészben sült karfiol tahinivel, joghurtos padlizsánsaláta sóban eltett citrommal és gránátalmával, fűszeres töltött cukkini, kibbeh, narancsvirágvizes cheesecake, és további izgalmas fogások várják a vendégeket a büfé vacsorán.

A vacsora a Budapest Marriott Hotel Duna-parti éttermében, a Peppers Mediterranean Grill-ben kerül megrendezésre szeptember 7-én! Helyfoglalás és jegyvásárlás a vacsoraestre a + 36 1 737 7377 telefonszámon vagy az info@peppers.hu e-mail címen lehetséges.

Időpont: 2016. szeptember 7., 18:30
Helyszín: Peppers Mediterranen Grill, 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.
www.peppers.hu

mogo

A Program helyszíne › Peppers Mediterranen Grill

1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

PROGRAMAJÁNLÓ A MAI NAPRA