Fesztiválünnep színezüstben: 25 éves a Zsidó Kulturális Fesztivál

Minden évben igyekszünk különleges meglepetésekkel szolgálni mind a visszatérő, mind az új fesztiválvendégeinknek, azonban a 2023-as rendezvénysorozat a maga nemében rendkívüli produkciókat tartogat. A zenei- és irodalmi programokon kívül táncműsorokkal is gazdagított eseményeken természetesen találkozhatnak olyan együttesekkel és művészekkel, akik évek óta rendszeres fellépői a zsidó kulturális fesztiváloknak, és akiknek hálásan köszönjük, hogy kitartanak mellettünk. Ám nagy örömünkre a mostani programok túlnyomó többsége kifejezetten az idei, 25 éves jubileumi Zsidó Kulturális Fesztiválra készül!

Egyedi produkciók, különleges művésztalálkozások, eredeti, fiatal tehetségek bemutatkozásának szem- és fültanúi lehetünk. Egy nemzetközi művészcsapat jóvoltából egy rendkívül izgalmasnak ígérkező, igazi emberi érzelmekkel átszőtt zenei világpremiert is megtekinthetünk, amely éppen tőlünk indulhat el világhódító útjára.

Hazai sztárok és külföldi hírességek ünneplik velünk a Zsidó Kulturális Fesztivál fennállásának 25. évfordulóját, amelyet mi színezüstben képzelünk el – tekintettel arra, hogy a zsidó vallási kegytárgyak jelentős része is ebből az ősi nemesfémből készül.

Tartsanak idén is velünk! Az évezredes zsidó hagyomány jegyében legyenek részesei a ránk váró kulturális, művészeti csodáknak!

Ünnepeljük együtt a negyedszázados Zsidó Kulturális Fesztivált különlegesebbnél különlegesebb rendezvényekkel és sok-sok szeretettel.