Több mint zene: a kultúrák találkozása

A 26. Zsidó Kulturális Fesztivál idén szeptemberben ismét megnyitja kapuit, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagítsa a közönséget Budapest szívében, a főváros legszebb zsinagógáiban. A zsidó hagyomány évszázadok óta gazdagítja a magyar kultúrát, és ez a fesztivál ezt a különleges kapcsolatot ünnepli. A zene, a humor, az irodalom és a művészet közös nyelvén ünnepeljük a különbözőség gazdagságát és azt, hogy az együttélés hogyan járul hozzá egy nyitottabb, elfogadóbb világhoz.

Mindenkit elvarázsol majd a zsidó kultúra gazdag öröksége, miközben felfedezzük, hogy a különböző népek hagyományai milyen mélyen gyökereznek a magyar kultúrában.

A Dohány utcai, a Hegedűs Gyula utcai, a Frankel Leó úti és a Rumbach utcai zsinagóga meghitt atmoszférája különleges alkalmat teremt arra, hogy megértsük: a Zsidó Kulturális Fesztivál nemcsak kulturális esemény, hanem a kultúrák együttélésének bizonyítéka a népek békés együttéléséhez. Csatlakozzanak hozzánk ezen a felejthetetlen utazáson, és fedezzék fel a magyar, zsidó, közép-kelet európai kultúra szépségét Budapest varázslatos helyszínein!

Legyenek részesei ennek a különleges élménynek!