Változás a Zsidó Kulturális Fesztivál egyik koncertjén

,

Az augusztus 24-re meghirdetett Somewhere Over The Rainbow – A szivárványon túl című koncerten az előzetesen meghirdetett műsortervvel szemben – váratlan egészségügyi problémák miatt – sajnos mégsem lesz ott Illényi Katica. A koncert nem marad el, ugyanis sikerült meghívnunk Szulák Andreát, akit nagy szeretettel köszöntünk a Zsidó Kulturális Fesztivál idei fellépői között.

A Somewhere over the rainbow – A szivárványon túl című, zsidó szerzők műveit bemutató koncert egyik fellépője Illényi Katica lett volna, a művésznő azonban sajnos nem tud jelen lenni a rendezvényen. E rossz hír mellett a jó hír az, hogy a koncert nem marad el, ugyanis az utolsó utáni pillanatban sikerült Szulák Andreát felkérni a szereplésre.

A koncert időpontja és helyszíne változatlan: kedves közönségünket a Dohány utcai zsinagógában várjuk augusztus 24-én, kedden este 8 órától. A címadó dal a műsor sokszínűségére utal, hiszen ezen a zenén keresztül olyan, mindenki által ismert dalok csendülnek fel, amelyeket zsidó zeneszerzők, dalszövegírók, előadók tettek híressé. Fellép tehát Berki Tamás, Csonka András, Falusi Mariann és Szulák Andrea.

Illényi Katicának mielőbbi gyógyulást kívánunk, s üzenjük neki: jövőre találkozunk!